Make lemonade

4ead10a3-d4e3-48dd-b924-e7cf14a0f7ed// In collaboration with Gina Tricot

The norwegian summer feels amazing these days ! The weather is better than ever, and everything get’s so much easier. The last weeks have been back and forth, but I do my best to enjoy the good days !img_6616-1d74de972-05c3-4261-aa3c-fa8bf16a9498c3bbb327-794d-449b-9f6a-ae324b766d3cdca155c1-e451-41bd-95ac-bd33ceb1fb59a9adc919-e802-4d81-98e4-23a1510c8595Photo: Frode Vestgarden

 

«Shop my favorites»

Dere har kanskje sett under bloggadressen min at jeg har de to kategoriene som heter «shop my favorites» og «Portfolio» ?

Det sistnevnte er i hovedsak i forbindelse med jobben min i Heartbreak, og er for å kunne dele noe av det jeg har gjort. Jeg er kanskje ikke så god til å oppdatere den som den jeg har hos byrået, men jeg prøver ! Ellers har jeg den andre kategorien, og denne er den morsomme. Jeg er jo som dere vet, veldig glad i mote og denne blir nok oppdatert flere dager i uken ! Den er koblet opp mot et system jeg har, og da skjer det hele automatisk når jeg legger den til der.

Selv synes jeg det er utrolig gøy, og det gir meg mulighet til å dele så mye forskjellig, uten å tenke at alt skal passe inn på bloggen osv. Med andre ord, ALT jeg liker på et sted !

Her er noe av det jeg har plukket ut ♥
(Husk å ta av ad.block om du ikke får opp bildene)

Klikk dere gjerne inn HER om dere ønsker å se alt jeg har på siden.

Short hair, don´t care.

 
DUO frisører, Jeanett OlsenTenk at jeg gjorde dette ! Håret mitt har alltid vært noe jeg har vært redd for å gjøre store forandringer på, men denne gangen tok det virkelig en ny vending ! Jeg har vært hos nydelige Marianne på på DUO frisører i Kristiansand, og hun klippet sikkert av meg 10cm, hvis ikke mer.. Veldig skummelt, men jeg visste at jeg var i gode hender !

I tillegg til ettervekst og klipp, la hun også i et skyll for å gjøre fargen litt kaldere. Jeg er så utrolig fornøyd, og selv om jeg enda ikke har blitt vant til det enda, er jeg kjempe glad for at jeg gjorde det !

Tusen takk, Marianne ! 

DUO Frisører  Jeanett Olsen, DUO frisører Jeanett Olsen, DUO Frisører Jeanett Olsen, DUO Frisører

En stk. veldig fornøyd Jeanett !
Hvis du ønsker å bestille time, klikk deg inn HER

 (Behandlingen min er sponset)

Today´s look

Dette antrekket har jeg gledet meg til å vise dere ! Elsker virkelig patcher for tiden, og denne jakken har jeg forelsket meg totalt i ♥ Bildene er tatt i samarbeid med NA-KD.com, og ved bruk av koden «jeanettolsen20″ får dere 20% rabatt på nettbutikken deres ! Hvor gøy er ikke det ? Selv har jeg funnet masse som er satt på ønskelisten. Blant annet diverse sommerkjoler og denimshorts fra Levis!

NA-KD.COM _ JEANETT OLSENNA-KD.COM _ JEANETT OLSENNA-KD.COM _ JEANETT OLSENNA-KD.COM _ JEANETT OLSENNA-KD.COM _ JEANETT OLSEN

Om dere liker antrekket kan dere klikke dere inn via linkene under for å komme direkte til plaggene ♥
Husk at rabattkoden gjelder ut tirsdag 23.mai !

(Samarbeidet er sponset)

NA-KD.com – 20% rabatt ved bruk av koden: jeanettolsen20

I samarbeid med NA-KD.com har jeg fått en rabattkode å dele med dere ! Ved bruk av jeanettolsen20 koden får dere 20% rabatt på hele kjøpet de neste 48 timene. Selv har jeg plukket ut alt for mye som er satt på ønskelisten, og med sommeren rett rundt hjørnet, og ikke minst Palmesus her i Kristiansand, gleder jeg meg til å klikke hjem flere av plaggene !
Her har dere noen av favorittene jeg har plukket ut, og litt senere i dag kommer også antrekk med tidenes denim jakke ! Gleder meg til å vise dere !

Jeanett Olsen _ NA-KD.com1. HER

Jeanett Olsen _ NA-KD.COM-3
2. HER

LEVIS_ JEANETT OLSEN-2
3. HER

NA-KD_ JEANETT OLSEN
4. HER

JEANETT OLSEN _ NA-KD.com
5. HER

NA-KD _ Jeanett Olsen
6. HER

NA-KD _ Jeanett Olsen-27. HER

NA-KD _JeanettOlsen2
8. HER

LEVIS _ JEANETT OLSEN9. HER

NA-KD _ JeanettOlsen310. HER

 Finner dere noen favoritter ? 

Husk JEANETTOLSEN20 for å få 20% rabatt ♥

(Samarbeidet er sponset)

CND – Spa for my nails !

CND_ NEGLAKADEMIET_ JEanett Olsen
I samarbeid med Neglakademiet har jeg fått prøve ut produktene fra CND, og serien deres Vinylux. I forrige innlegg nevnte jeg at jeg har behandlet neglene med produktene, og nå som jeg har fått resultater er det gøy å kunne dele dem med dere ! Jeg har alltid hatt vanskelig for å beholde neglene og da spesielt neglbåndene mine fine. Jeg er ikke så god til å tilføre fukt, og får fort fliser. Da jeg fikk mulighet til å prøve disse produktene var jeg virkelig ikke vond å be !

CND_ NEGLAKADEMIET_ JEanett OlsenCND_ NEGLAKADEMIET_ JEanett OlsenDet første jeg gjorde var å skrubbe neglene med ScrubFresh for å få bort smuss. Etter det behandlet jeg neglbåndene med SolarOil med et tykt lag som jeg masserte inn i huden. Dette har jeg gjort flere ganger denne uken, noe som har hjulpet veldig mot både sprekker og sår !

CND_ NEGLAKADEMIET_ JEanett OlsenCND_ NEGLAKADEMIET_ JEanett OlsenDa det hadde tørket litt inn i huden la jeg et lag med RescueRXx på neglene. Denne inneholder blant annet keratin for å styrke og forhindre sprekker og fliser.

CND_ NEGLAKADEMIET_ JEanett OlsenCND_ NEGLAKADEMIET_ JEanett OlsenAvslutningsvis la jeg et lag med RidgeFx, en form for base enten man skal legge farget neglelakk, eller bare en top coat slik som jeg gjorde i dag. Den gir et perfekt grunnlag, og skjuler ujevnheter før lakken skal påføres !

CND_ NEGLAKADEMIET_ JEanett OlsenOg skulle du være gira på noen lekre farger, som holder lenge, så anbefaler jeg virkelig Vinylux serien. Selv hadde jeg på den røde i en hel uke, og den holdt seg utrolig bra ! Neste gang skal jeg huske å knipse bilde av den dag 7, for jeg var mektig imponert.

Klikk dere inn på nettsiden deres her for å se utvalget og produktene jeg har brukt ♥

Samarbeidet er sponset

Denim and red nails.

Jeanett Olsen_ Denim jacketJeanett Olsen
Noen av dere har kanskje fått med dere en at jeg har fått helt dilla på CND sin Vinylux neglelakk som jeg delte på insta for noen dager siden ? Jeg har nemlig brukt den siste uken på å behandle negl og neglebånd med produktene deres, og i dag var de endelig klare for å freshes opp med litt farge også. Jeg forelsket meg totalt i denne lyse rødfargen jeg har på neglene i dag ! Og hvor bra match ble det ikke til rød topp og denim ? Neglelakken finner dere her. Det som også er perfekt med denne, er at den ikke trenger underlakk, så om du bare er på vei ut døra er det bare å lakke rett på neglene !

Klikk dere inn her for å se hele utvalget på Neglakademiet sine sider.

Hvordan jeg har behandlet kommer i eget innlegg, så det er bare å holde seg oppdatert.

Jeanett Olsen_ 2ndOne Jeanett Olsen _ Just FemaleJeanett Olsen_ Denim jacket Jeanett Olsen_ Denim jacket  Jeanett Olsen_ Denim jacket Jeanett Olsen_ Denim jacketDe siste dagene har virkelig lurt meg til å tro at sommeren er kommet for å bli, men det er ingen tvil om at jeg fikk meg en realitycheck da jeg gikk ut døren i dag tidlig, i dette antrekket ! Jeg kjente meg en smule skuffet, men jeg har uansett ikke tenkt å la det dempe på verken humør eller antrekkene mine fremover ! Vi er i Mai, og jeg tenker å kle meg deretter ! haha.

Denim jakke – Global funk (mbyM)
Top – Just female
Jeans – 2ndOne
Ringer – Maria Black og Heidi Hoff

(Inneholder sponsede produkter)

Brows on fleek – Klinikk Nina

Litt fremsnakk er viktig, og i dag er det Nina Tharaldsen på Klinikk Nina som fortjener litt ekstra oppmerksomhet ! Jeg har alltid vært veldig redd for hvem jeg vil bruke på brynene mine, da de ikke er de letteste. Men etter at jeg begynte hos Nina for flere år siden, har jeg følt meg veldig trygg ! Jeg blir ALLTID fornøyd.

I dag er intet unntak. I og med at jeg skal på ferie i 3 uker ville jeg få frisket dem opp litt, og det føles virkelig godt ! Nå er det bare et par dager til ferie, og jeg slipper å tenke på bryn i saltvann og sol. helt perfekt !

Jeanett Olsen_KlinikkNinaKlinikk NinaKlinikk NinaHer ser dere resultatet mitt, og jeg er så fornøyd. Nå er det bare å glede seg til sommer og sol på Mauritius!