Make lemonade

4ead10a3-d4e3-48dd-b924-e7cf14a0f7ed// In collaboration with Gina Tricot

The norwegian summer feels amazing these days ! The weather is better than ever, and everything get’s so much easier. The last weeks have been back and forth, but I do my best to enjoy the good days !img_6616-1d74de972-05c3-4261-aa3c-fa8bf16a9498c3bbb327-794d-449b-9f6a-ae324b766d3cdca155c1-e451-41bd-95ac-bd33ceb1fb59a9adc919-e802-4d81-98e4-23a1510c8595Photo: Frode Vestgarden

 

Today´s look

Dette antrekket har jeg gledet meg til å vise dere ! Elsker virkelig patcher for tiden, og denne jakken har jeg forelsket meg totalt i ♥ Bildene er tatt i samarbeid med NA-KD.com, og ved bruk av koden «jeanettolsen20″ får dere 20% rabatt på nettbutikken deres ! Hvor gøy er ikke det ? Selv har jeg funnet masse som er satt på ønskelisten. Blant annet diverse sommerkjoler og denimshorts fra Levis!

NA-KD.COM _ JEANETT OLSENNA-KD.COM _ JEANETT OLSENNA-KD.COM _ JEANETT OLSENNA-KD.COM _ JEANETT OLSENNA-KD.COM _ JEANETT OLSEN

Om dere liker antrekket kan dere klikke dere inn via linkene under for å komme direkte til plaggene ♥
Husk at rabattkoden gjelder ut tirsdag 23.mai !

(Samarbeidet er sponset)

KRSby.no #2


Jeanett Olsen_ KRSby.noHei fininger ♥
Tusen takk for den fine responsen jeg fikk etter intervjuet med KRSby som ble publisert tidligere denne uken ! Bildene ble tatt for en liten stund siden, og derfor boblejakken. Hehe, selv om jeg sikkert kunne tatt den på meg nå også. Det har vært så alt for kaldt de siste dagene.. Krysser fingrene for nydelig vær i helgen, og gjerne resten av Mai også ! Jeg har faktisk også en liten overraskelse til dere som jeg slipper på mandag morgen. Håper dere er like gira som meg, for det eneste jeg kan si er at det innebærer shopping og rabatter på den kuleste nettbutikken !

Jakke – HM
Genser – BikBok
Jeans – Acne
Sko – Mango

Jeanett Olsen_ KRSby.no Jeanett Olsen_ KRSby.no  Jeanett Olsen_ KRSby.no
Foto: Lena Rustan Fidjestad for KRSby.no

Interview with KRSby – My wardrobe

I dag kan dere lese om meg i KRSby ! For en stund tilbake gjorde vi denne reportasjen hvor jeg snakker litt om mote, stilen min og viste et par antrekk. Et av antrekkene er dette som jeg bare elsker ! Buksen er fra Designers Remix, og jeg ble forelsket i den fra første stund. Haha, litt av en lovestory, eller hva ?

Anyways, her er bildene !

Jeanett Olsen _ KrsbyJeanett Olsen_Krsby Jeanett olsen_Krsby

Artikkelen kan dere lese her ♥
Foto: Lena Rustan Fidjestad / Krsby.no

Denim and red nails.

Jeanett Olsen_ Denim jacketJeanett Olsen
Noen av dere har kanskje fått med dere en at jeg har fått helt dilla på CND sin Vinylux neglelakk som jeg delte på insta for noen dager siden ? Jeg har nemlig brukt den siste uken på å behandle negl og neglebånd med produktene deres, og i dag var de endelig klare for å freshes opp med litt farge også. Jeg forelsket meg totalt i denne lyse rødfargen jeg har på neglene i dag ! Og hvor bra match ble det ikke til rød topp og denim ? Neglelakken finner dere her. Det som også er perfekt med denne, er at den ikke trenger underlakk, så om du bare er på vei ut døra er det bare å lakke rett på neglene !

Klikk dere inn her for å se hele utvalget på Neglakademiet sine sider.

Hvordan jeg har behandlet kommer i eget innlegg, så det er bare å holde seg oppdatert.

Jeanett Olsen_ 2ndOne Jeanett Olsen _ Just FemaleJeanett Olsen_ Denim jacket Jeanett Olsen_ Denim jacket  Jeanett Olsen_ Denim jacket Jeanett Olsen_ Denim jacketDe siste dagene har virkelig lurt meg til å tro at sommeren er kommet for å bli, men det er ingen tvil om at jeg fikk meg en realitycheck da jeg gikk ut døren i dag tidlig, i dette antrekket ! Jeg kjente meg en smule skuffet, men jeg har uansett ikke tenkt å la det dempe på verken humør eller antrekkene mine fremover ! Vi er i Mai, og jeg tenker å kle meg deretter ! haha.

Denim jakke – Global funk (mbyM)
Top – Just female
Jeans – 2ndOne
Ringer – Maria Black og Heidi Hoff

(Inneholder sponsede produkter)

All black.

Jeanett Olsen - Ronja Sagstuen LarsenJeanett Olsen - Ronja Sagstuen Larsen
Jeanett Olsen - Ronja Sagstuen LarsenFoto: Ronja Sagstuen Larsen.
Leather jacket – Mango
Jumpsuit – Monki
Sneakers – Tiger of Sweden

That red knit.

Jeanett Olsen _ Designers RemixJeanett Olsen _ Designers RemixJeanett Olsen _ Designers RemixJeanett Olsen _ Designers Remix
Jeanett Olsen _ Designers RemixDet er ingen hemmelighet at jeg elsker denne genseren ! Haha, jeg tror snart det er den genseren folk forbinder meg med.. Men er ikke det egentlig en god ting da ? Jeg velger å se det slik. Jeg har hørt mange som tror jeg shopper til det uendelige hver eneste måned, og at jeg bare bruker pengene mine på klær. DET gjør jeg ikke. Jeg er virkelig den som vurderer og prioriterer før jeg går til innkjøp av noe, men da vet jeg også at jeg har truffet når jeg først har bestemt meg ! Eller, som regel.. Jeg kan også bomme en gang i blant !

Håper dere får en fin fredag ♥

Strikk – Designers Remix
Jeans – Monki
Sneakers – Reebok
Bag – Marc Jacobs

OOTD

Jeanett Olsen Jeanett OlsenJeanett Olsen _ Maria Black Jeanett Olsen
// bomber – Gina, genser – zara, jeans – tigerjeans, sneakers – reebok, tilbehør – mariablack.