BLOGG

Følg denne linken for å komme til plattformen jeg har blogget på de siste månedene. Den er ikke lengre aktiv, og fremover er det denne siden, jeanettolsen.no jeg kommer til å oppdatere.

Jeanett ♥

«Shop my favorites»

Dere har kanskje sett under bloggadressen min at jeg har de to kategoriene som heter «shop my favorites» og «Portfolio» ?

Det sistnevnte er i hovedsak i forbindelse med jobben min i Heartbreak, og er for å kunne dele noe av det jeg har gjort. Jeg er kanskje ikke så god til å oppdatere den som den jeg har hos byrået, men jeg prøver ! Ellers har jeg den andre kategorien, og denne er den morsomme. Jeg er jo som dere vet, veldig glad i mote og denne blir nok oppdatert flere dager i uken ! Den er koblet opp mot et system jeg har, og da skjer det hele automatisk når jeg legger den til der.

Selv synes jeg det er utrolig gøy, og det gir meg mulighet til å dele så mye forskjellig, uten å tenke at alt skal passe inn på bloggen osv. Med andre ord, ALT jeg liker på et sted !

Her er noe av det jeg har plukket ut ♥
(Husk å ta av ad.block om du ikke får opp bildene)

Klikk dere gjerne inn HER om dere ønsker å se alt jeg har på siden.

This summer

Tenk at det er 2. juni ! Jeg vet ikke om jeg har innsett det helt enda, men det kommer nok. Denne sommeren gleder jeg meg så til ! Det er første sommeren siden jeg var 16 at jeg ikke skal jobbe i butikk, noe som blir veldig uvant. Etter ferien i mars til Mauritius har vi ikke lagt noen konkrete planer for sommerferien. Det er så mye som er usikkert med tanke på jobbingen min, og vi har en nydelig perle ved sjøen på sørlandet, og den må vi jo benytte oss av ! Krysser fingrene for en varm, norsk sommer med alle de fine menneskene vi har rundt oss ♥

Jeanett OlsenUansett har jeg bestemt meg for å nyte denne sommeren, og alle øyeblikk som følger med ! Er det noe jeg vet, så er det at jeg er alt for dårlig til å «leve i nuet». Haha, jeg har en tendens til hele tiden å planlegge og forberede det neste jeg skal eller tenke på alt som ikke er verd å bruke tid på. Nå skal jeg fokusere på det som skjer her og nå. Og det skal jeg gjøre hver dag !

Andre skriver kanskje lange «bucket» lister for ferien, men jeg må bruke sommeren på å lære meg at jeg ikke skal skrive disse. Det seg jeg veldig frem til. Denne sommeren skal bli helt fantastisk !

Ha en strålende fredag fine dere ♥

Lise 25 år !

Jeanett Olsen
Jeg kjenner fortsatt denne bursdagen på kroppen ! Lise feiret sin 25. års dag, og hun hadde stelt i stand en helt nydelig hagefest  ♥ Været i Oslo har vært så utrolig fint siden jeg kom inn på onsdag, og lørdagen var intet unntak. Vi var en god gjeng, og Lise serverte i tillegg tidenes måltid. For en kveld !

Jeanett Olsen Jeanett Olsen Jeanett Olsen Jeanett Olsen Jeanett Olsen

- Jeanett ♥

I want to follow you !

Det er ingen tvil om at jeg er avhengig av Instagram, og jeg kan med sikkerhet si at jeg bruker ALT for mye tid der. Jeg elsker det å kunne trykke seg videre og videre inn på inspirerende mennesker, lese, kommentere og like ! Det er som en egen verden hvor man kan koble ut alt annet. Det er heller ingen hemmelighet at jeg også deler mye av meg selv, både innlegg og selvfølgelig instastory. Det gøyeste er selvfølgelig story ! Hehe, her deler jeg alt mellom himmel og jord !

Følg meg gjerne: jeanettolsen.no

Jeanett OlsenJeanett Olsen-2

 ♥

 

Girrrls

Jeanett Olsen
Noen dager er mer spontane en andre, og ofte blir disse dagene de beste ! Tidligere denne uken skulle jeg møte fine Goshina på en kaffe. Vi hadde begge fri, og en kaffe frister jo alltid ! Vi endte med å bli sittende i flere timer, og da vi møtte Monica løp virkelig tiden fra oss ! Herligfred som jeg koste meg. Disse jentene er fulle av energi, og SOM jeg koste meg ♥

Jeanett Olsen , Monica Nyhus Jeanett Olsen _ Photo: Monica NyhusNå blogger jeg faktisk fra Oslo. Det har vært noen veldig hektiske dager ! Jeg har blant annet hatt en dagstur til vakre Ålesund for en shoot, en liten «harry tur» til Sverige i går og i dag låner jeg kontoret til Nordvik og partners i Nydalen for å få unna litt mail og diverse.

Det har skjer utrolig mye for tiden, og jeg bare nyter hvert sekund ! Håper dere har en helt super fredag ! ♥

Short hair, don´t care.

 
DUO frisører, Jeanett OlsenTenk at jeg gjorde dette ! Håret mitt har alltid vært noe jeg har vært redd for å gjøre store forandringer på, men denne gangen tok det virkelig en ny vending ! Jeg har vært hos nydelige Marianne på på DUO frisører i Kristiansand, og hun klippet sikkert av meg 10cm, hvis ikke mer.. Veldig skummelt, men jeg visste at jeg var i gode hender !

I tillegg til ettervekst og klipp, la hun også i et skyll for å gjøre fargen litt kaldere. Jeg er så utrolig fornøyd, og selv om jeg enda ikke har blitt vant til det enda, er jeg kjempe glad for at jeg gjorde det !

Tusen takk, Marianne ! 

DUO Frisører  Jeanett Olsen, DUO frisører Jeanett Olsen, DUO Frisører Jeanett Olsen, DUO Frisører

En stk. veldig fornøyd Jeanett !
Hvis du ønsker å bestille time, klikk deg inn HER

 (Behandlingen min er sponset)

KRSby.no #2


Jeanett Olsen_ KRSby.noHei fininger ♥
Tusen takk for den fine responsen jeg fikk etter intervjuet med KRSby som ble publisert tidligere denne uken ! Bildene ble tatt for en liten stund siden, og derfor boblejakken. Hehe, selv om jeg sikkert kunne tatt den på meg nå også. Det har vært så alt for kaldt de siste dagene.. Krysser fingrene for nydelig vær i helgen, og gjerne resten av Mai også ! Jeg har faktisk også en liten overraskelse til dere som jeg slipper på mandag morgen. Håper dere er like gira som meg, for det eneste jeg kan si er at det innebærer shopping og rabatter på den kuleste nettbutikken !

Jakke – HM
Genser – BikBok
Jeans – Acne
Sko – Mango

Jeanett Olsen_ KRSby.no Jeanett Olsen_ KRSby.no  Jeanett Olsen_ KRSby.no
Foto: Lena Rustan Fidjestad for KRSby.no

Interview with KRSby – My wardrobe

I dag kan dere lese om meg i KRSby ! For en stund tilbake gjorde vi denne reportasjen hvor jeg snakker litt om mote, stilen min og viste et par antrekk. Et av antrekkene er dette som jeg bare elsker ! Buksen er fra Designers Remix, og jeg ble forelsket i den fra første stund. Haha, litt av en lovestory, eller hva ?

Anyways, her er bildene !

Jeanett Olsen _ KrsbyJeanett Olsen_Krsby Jeanett olsen_Krsby

Artikkelen kan dere lese her ♥
Foto: Lena Rustan Fidjestad / Krsby.no

Brekkie.

bodum_ Jeanett OlsenGod morgen ♥

Noe av det jeg alltid har vært veldig glad i, er god tid om morgenen. Det å kunne nyte frokosten, ha en god kaffe og ikke stresse er virkelig bare det beste. I dag er en slik morgen, og det føles fantastisk ! Senere i dag reiser vi til Oslo, og i morgen tidlig er det fly fra Gardemoen. SOM jeg gleder meg ! Dagen i dag blir nok litt av alt. Jeg mangler litt småting, må pakke litt og skal en tur til mannen på kontoret. Egentlig helt perfekt!