Make lemonade

4ead10a3-d4e3-48dd-b924-e7cf14a0f7ed// In collaboration with Gina Tricot

The norwegian summer feels amazing these days ! The weather is better than ever, and everything get’s so much easier. The last weeks have been back and forth, but I do my best to enjoy the good days !img_6616-1d74de972-05c3-4261-aa3c-fa8bf16a9498c3bbb327-794d-449b-9f6a-ae324b766d3cdca155c1-e451-41bd-95ac-bd33ceb1fb59a9adc919-e802-4d81-98e4-23a1510c8595Photo: Frode Vestgarden

 

NA-KD.com – 20% rabatt ved bruk av koden: jeanettolsen20

I samarbeid med NA-KD.com har jeg fått en rabattkode å dele med dere ! Ved bruk av jeanettolsen20 koden får dere 20% rabatt på hele kjøpet de neste 48 timene. Selv har jeg plukket ut alt for mye som er satt på ønskelisten, og med sommeren rett rundt hjørnet, og ikke minst Palmesus her i Kristiansand, gleder jeg meg til å klikke hjem flere av plaggene !
Her har dere noen av favorittene jeg har plukket ut, og litt senere i dag kommer også antrekk med tidenes denim jakke ! Gleder meg til å vise dere !

Jeanett Olsen _ NA-KD.com1. HER

Jeanett Olsen _ NA-KD.COM-3
2. HER

LEVIS_ JEANETT OLSEN-2
3. HER

NA-KD_ JEANETT OLSEN
4. HER

JEANETT OLSEN _ NA-KD.com
5. HER

NA-KD _ Jeanett Olsen
6. HER

NA-KD _ Jeanett Olsen-27. HER

NA-KD _JeanettOlsen2
8. HER

LEVIS _ JEANETT OLSEN9. HER

NA-KD _ JeanettOlsen310. HER

 Finner dere noen favoritter ? 

Husk JEANETTOLSEN20 for å få 20% rabatt ♥

(Samarbeidet er sponset)

CND – Spa for my nails !

CND_ NEGLAKADEMIET_ JEanett Olsen
I samarbeid med Neglakademiet har jeg fått prøve ut produktene fra CND, og serien deres Vinylux. I forrige innlegg nevnte jeg at jeg har behandlet neglene med produktene, og nå som jeg har fått resultater er det gøy å kunne dele dem med dere ! Jeg har alltid hatt vanskelig for å beholde neglene og da spesielt neglbåndene mine fine. Jeg er ikke så god til å tilføre fukt, og får fort fliser. Da jeg fikk mulighet til å prøve disse produktene var jeg virkelig ikke vond å be !

CND_ NEGLAKADEMIET_ JEanett OlsenCND_ NEGLAKADEMIET_ JEanett OlsenDet første jeg gjorde var å skrubbe neglene med ScrubFresh for å få bort smuss. Etter det behandlet jeg neglbåndene med SolarOil med et tykt lag som jeg masserte inn i huden. Dette har jeg gjort flere ganger denne uken, noe som har hjulpet veldig mot både sprekker og sår !

CND_ NEGLAKADEMIET_ JEanett OlsenCND_ NEGLAKADEMIET_ JEanett OlsenDa det hadde tørket litt inn i huden la jeg et lag med RescueRXx på neglene. Denne inneholder blant annet keratin for å styrke og forhindre sprekker og fliser.

CND_ NEGLAKADEMIET_ JEanett OlsenCND_ NEGLAKADEMIET_ JEanett OlsenAvslutningsvis la jeg et lag med RidgeFx, en form for base enten man skal legge farget neglelakk, eller bare en top coat slik som jeg gjorde i dag. Den gir et perfekt grunnlag, og skjuler ujevnheter før lakken skal påføres !

CND_ NEGLAKADEMIET_ JEanett OlsenOg skulle du være gira på noen lekre farger, som holder lenge, så anbefaler jeg virkelig Vinylux serien. Selv hadde jeg på den røde i en hel uke, og den holdt seg utrolig bra ! Neste gang skal jeg huske å knipse bilde av den dag 7, for jeg var mektig imponert.

Klikk dere inn på nettsiden deres her for å se utvalget og produktene jeg har brukt ♥

Samarbeidet er sponset

Denim and red nails.

Jeanett Olsen_ Denim jacketJeanett Olsen
Noen av dere har kanskje fått med dere en at jeg har fått helt dilla på CND sin Vinylux neglelakk som jeg delte på insta for noen dager siden ? Jeg har nemlig brukt den siste uken på å behandle negl og neglebånd med produktene deres, og i dag var de endelig klare for å freshes opp med litt farge også. Jeg forelsket meg totalt i denne lyse rødfargen jeg har på neglene i dag ! Og hvor bra match ble det ikke til rød topp og denim ? Neglelakken finner dere her. Det som også er perfekt med denne, er at den ikke trenger underlakk, så om du bare er på vei ut døra er det bare å lakke rett på neglene !

Klikk dere inn her for å se hele utvalget på Neglakademiet sine sider.

Hvordan jeg har behandlet kommer i eget innlegg, så det er bare å holde seg oppdatert.

Jeanett Olsen_ 2ndOne Jeanett Olsen _ Just FemaleJeanett Olsen_ Denim jacket Jeanett Olsen_ Denim jacket  Jeanett Olsen_ Denim jacket Jeanett Olsen_ Denim jacketDe siste dagene har virkelig lurt meg til å tro at sommeren er kommet for å bli, men det er ingen tvil om at jeg fikk meg en realitycheck da jeg gikk ut døren i dag tidlig, i dette antrekket ! Jeg kjente meg en smule skuffet, men jeg har uansett ikke tenkt å la det dempe på verken humør eller antrekkene mine fremover ! Vi er i Mai, og jeg tenker å kle meg deretter ! haha.

Denim jakke – Global funk (mbyM)
Top – Just female
Jeans – 2ndOne
Ringer – Maria Black og Heidi Hoff

(Inneholder sponsede produkter)

CRAVINGS

Sundays are for shopping. Todays cravings:

Remember to turn of ad. block
if you can’t se the content.
Ad.links

Fab brows.

fab brows jeanett Olsen fab brows Jeanett Olsen

Jeg er så takknemlig ! Sist jeg var inne på klinikken hos Nina, fikk jeg prøve «fab brows», et nytt produkt hun har tatt inn på klinikken sin her i byen. Jeg er som de fleste av oss, en av dem som bruker alt for lang tid på brynene så fort de ikke lengre er nyfarget. Nå, etter at jeg fikk dette settet inn på baderomshyllen er problemet løst ! Det følger med mange forskjellige former slik at alle kan finne den som passer til seg, og bare fylle rett inn. Helt magisk, og ikke minst perfekt i en travel hverdag.

Følg gjerne klinikknina på Instagram og Facebook.

Innlegget er sponset.

VALENTINE ♥

Jeanett Olsen Jeanett Olsen

Søndag var en fantastisk dag ! Kjæresten og jeg brukte mye tid sammen, og avsluttet kvelden med Indisk middag. Ellers var jeg så heldig å få både blomster, kort og magasiner han vet jeg elsker. Takk kjære ♥

HEIDI HOFF – Norwegian design !

Heidi hoff - Jeanett Olsen
Har dere sett noe så fint ? 

Jeg har vært så heldig å bli kontaktet av Heidi Hoff, den dyktige designeren som designer smykker under samme navnet. torsdag var jeg også innom showrommet hennes her i byen, og jeg er mektig imponert ! Ikke bare er hun et nydelig vesen, men jeg ble totalt forelsket i det hun lager ! Vi ble sittende i flere timer hvor vi snakket om både design og materialer, men også om produksjon. Hun produserer nemlig i India, hvor hun bidrar til å forbedre kvinner og barn sin økonomiske situasjon, og er svært opptatt av å gi muligheter til de som ellers har det tøft i landet. Kvinner som får arbeid, gir også større mulighet for deres barn og skolegang ! Dette er smykker hvor du ikke bare kjøper noe fint til deg selv (eller noen du er glad i) , men du er med på å gi videre, og hvor godt føles ikke det ?

♥ Klikk dere inn her for å komme til siden hennes.
Her kan dere også benytte rabattkode: jeanett20, og få minus 20% i nettbutikken hennes !

Skjermbilde 2016-01-15 kl. 18.27.59Heidi hoff - Jeanett Olsen
– Treasures of empowerment.

I den nye kolleksjonen hennes har hun hatt fokus på det å ha tro på seg selv, og har brukt tekster på smykkene for å uttrykke budskapet. Som vi snakket om, dette med kvinner, og presset i dagens samfunn er inspirasjonen bak. Hun ønsker å motivere kvinner til og få frem sin indre styrke, og at smykkene hennes er et symbol på akkurat det.

Heidi HoffHeidi Hoff - Jeanett Olsen
Det er heller ikke til å overse at jeg falt pladask for de litt røffere variantene også ! De er petite, men på samme tid gjør noe ut av seg enten det var ringene, armbånd eller smykker. Alt er forresten med sølv som base, og belagt eller oxydert. Dette er bare med på å styrke hele uttrykket ytterligere, og enda en grunn for at de glir rett inn hjem til meg ♥
 Heidi hoff - Jeanett olsen Heidi hoff - Jeanett OlsenHeidi Hoff - Jeanett Olsen   Heidi Hoff - Jeanett Olsen Heidi Hoff - Jeanett OlsenHeidi Hoff
Til dere som er nysgjerrige på designet er det bare å klikke seg inn på siden hennes !

HeidisHoff.no
Rabattkode: «
Jeanett20″, og få 20% avslag.

Two favorites

jeanett Olsen
(ad.links)
Jeg klarer virkelig ikke å styre unna nettshopping for tiden.. Ikke det at jeg handler så iherdig, men jeg blar meg side opp og side ned for å la meg inspirere ! Dagens største favoritter er disse to ♥

Vesken –  Chloe 
Strikk - Samsøe Samsøe