That hair.

Jeanett Olsen heartbreak managementJeanett Olsen heartbreak management

Noen fikk kanskje med seg at jeg la ut bilder av den blonde afroen jeg hadde på forrige visning ? Det var frisørene for Wella som stylet oss til trendvisning i Oslo Spektrum.

A leather skirt.

Jeanett Olsen _ Høyer Jeanett Olsen _ Høyer Jeanett Olsen _ Høyer
Pictures from www.hoyerbloggsor.no / Me wearing outfit from Høyer Sørlandssenteret.

Pumps – Tiger of Sweden
Skirt – By Malene Birger
Clutch – By Malene Birger
Top – Tiger of Sweden
Blazer – Day Birger Et Mikkelsen
Necklace – Maria Black

Jumpsuit love.

Jeanett Olsen
Kilde: www.hoyerbloggsor.no 

Totalt forelsket i denne fra Tiger of Sweden ! Disse bildene ble tatt i forbindelse med dagens oppdatering på Høyer bloggen, men jeg håper ikke dere har noe i mot at jeg viser et par av bildene her til dere også.

Veske – Marc by Marc Jacobs
Smykke – Etikka

Jeanett Olsen

Hva synes dere om bildene  ?

Behind the scenes.

IMG_2321
OKTOBER 2014-002
Jeg tenkte dere kanskje kunne fortelle dere at portfolioen er oppdatert med enda en mappe ! I dag med bilder Torjus H. Berglid tok da jeg var i Oslo sist. Det er veldig spennende når jeg får tilbake bilder fra fotografene, jeg er jo fortsatt veldig «ny», og jeg oppdager at jeg har flere sider ved meg selv en hva jeg kjenner til. Hehe, men det er det som også er det beste med det ! Hvis dere ønsker å se, så trykk dere inn på «portfolio» i menyen, og trykk dere inn i mappene som ligger der.

Bildet til høyre tok Torjus da han skulle teste mitt «blogg kamera». Herligfred, når jeg så kameraet han brukte vs. mitt, forsto jeg raskt at jeg også kunne hatt bruk for et litt mer komplisert et selv ! Hehe..  Anyways, jeg håper dere synes det er spennende å se litt bak fasaden også !