HEIDI HOFF – Norwegian design !

Heidi hoff - Jeanett Olsen
Har dere sett noe så fint ? 

Jeg har vært så heldig å bli kontaktet av Heidi Hoff, den dyktige designeren som designer smykker under samme navnet. torsdag var jeg også innom showrommet hennes her i byen, og jeg er mektig imponert ! Ikke bare er hun et nydelig vesen, men jeg ble totalt forelsket i det hun lager ! Vi ble sittende i flere timer hvor vi snakket om både design og materialer, men også om produksjon. Hun produserer nemlig i India, hvor hun bidrar til å forbedre kvinner og barn sin økonomiske situasjon, og er svært opptatt av å gi muligheter til de som ellers har det tøft i landet. Kvinner som får arbeid, gir også større mulighet for deres barn og skolegang ! Dette er smykker hvor du ikke bare kjøper noe fint til deg selv (eller noen du er glad i) , men du er med på å gi videre, og hvor godt føles ikke det ?

♥ Klikk dere inn her for å komme til siden hennes.
Her kan dere også benytte rabattkode: jeanett20, og få minus 20% i nettbutikken hennes !

Skjermbilde 2016-01-15 kl. 18.27.59Heidi hoff - Jeanett Olsen
– Treasures of empowerment.

I den nye kolleksjonen hennes har hun hatt fokus på det å ha tro på seg selv, og har brukt tekster på smykkene for å uttrykke budskapet. Som vi snakket om, dette med kvinner, og presset i dagens samfunn er inspirasjonen bak. Hun ønsker å motivere kvinner til og få frem sin indre styrke, og at smykkene hennes er et symbol på akkurat det.

Heidi HoffHeidi Hoff - Jeanett Olsen
Det er heller ikke til å overse at jeg falt pladask for de litt røffere variantene også ! De er petite, men på samme tid gjør noe ut av seg enten det var ringene, armbånd eller smykker. Alt er forresten med sølv som base, og belagt eller oxydert. Dette er bare med på å styrke hele uttrykket ytterligere, og enda en grunn for at de glir rett inn hjem til meg ♥
 Heidi hoff - Jeanett olsen Heidi hoff - Jeanett OlsenHeidi Hoff - Jeanett Olsen   Heidi Hoff - Jeanett Olsen Heidi Hoff - Jeanett OlsenHeidi Hoff
Til dere som er nysgjerrige på designet er det bare å klikke seg inn på siden hennes !

HeidisHoff.no
Rabattkode: «
Jeanett20″, og få 20% avslag.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *