Wearing the perfect knit.

Jeanett OlsenJeanett Olsen
I dagens antrekk har jeg pakket meg inn i den genseren jeg bruker mest for tiden ! Alpakka-ull fra Designers Remix. For de som kjenner meg, er det ingen overraskelse at det er denne genseren jeg har flyttet inn i.. Ikke bare holder den meg varm, men den passer til så og si ALT jeg har i garderoben !

I forrige innlegg viste jeg dere også at jeg har inngått et samarbeid med designer Heidi Hoff, og var også disse ringene jeg valgte til et ellers veldig enkelt antrekk. Det er det som er så perfekt med ringer, de passer utmerket til å dresse opp et ellers hverdagslig og enkelt antrekk ! Husk også rabattkoden min i nettbutikken hennes: Jeanett20 ( -20% ).

Jeanett Olsen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *