Pinterest and bathrooms.

Jeanett Olsen Jeanett Olsen

I disse dager er det fokus på oppussing av bad hjemme hos oss. Vi har hatt befaring, og nå er det ikke lenge til vi skal bestemme oss for hvordan det blir på det nye badet. Selvfølgelig har jeg benyttet litt for mange timer på pinterest, og heldigvis har jeg skjult mappen med litt for mange bad i.. Det skal ikke være lett å bestemme seg ! Det er så utrolig mye å ta hensyn til, og jeg kjenner jeg heller i alle retninger. Det blir spennende å se hvordan vi ender opp, men det vi begge er enige om er at vi ønsker gråtoner på gulv og vegger, og nøytrale hvite møbler. Nå er vi bare forberedt på å flytte ut på hytta for sommeren, også gleder vi oss til det hele blir ferdig ! ♥

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *