Brows on fleek – Klinikk Nina

Litt fremsnakk er viktig, og i dag er det Nina Tharaldsen på Klinikk Nina som fortjener litt ekstra oppmerksomhet ! Jeg har alltid vært veldig redd for hvem jeg vil bruke på brynene mine, da de ikke er de letteste. Men etter at jeg begynte hos Nina for flere år siden, har jeg følt meg veldig trygg ! Jeg blir ALLTID fornøyd.

I dag er intet unntak. I og med at jeg skal på ferie i 3 uker ville jeg få frisket dem opp litt, og det føles virkelig godt ! Nå er det bare et par dager til ferie, og jeg slipper å tenke på bryn i saltvann og sol. helt perfekt !

Jeanett Olsen_KlinikkNinaKlinikk NinaKlinikk NinaHer ser dere resultatet mitt, og jeg er så fornøyd. Nå er det bare å glede seg til sommer og sol på Mauritius!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *