Mauritius 2017

Mauritius 2017_ Jeanett Olsen

Det føles helt uvirkelig å være tilbake fra Mauritius, nesten som en drøm jeg har våknet fra ! Heldigvis har jeg knipset hundrevis av bilder i løpet av de ukene vi var der, og jeg kan fortsatt kjenne følelsen av å være på noen av verdens fineste strender ♥ Det er en øy jeg anbefaler på det sterkeste til de som ønsker en drømmeferie med både natur, strand, opplevelser og ikke minst SOL som kanskje var vårt hovedfokus ! hehe..

Mauritius 2017_ Jeanett Olsen   Mauritius 2017_ Jeanett OlsenMauritius 2017_ Jeanett Olsen   Mauritius 2017_ Jeanett Olsen

 

Dette blir ikke det siste innlegget med bilder, og jeg gleder meg allerede til å vise dere resten !

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *