That red knit.

Jeanett Olsen _ Designers RemixJeanett Olsen _ Designers RemixJeanett Olsen _ Designers RemixJeanett Olsen _ Designers Remix
Jeanett Olsen _ Designers RemixDet er ingen hemmelighet at jeg elsker denne genseren ! Haha, jeg tror snart det er den genseren folk forbinder meg med.. Men er ikke det egentlig en god ting da ? Jeg velger å se det slik. Jeg har hørt mange som tror jeg shopper til det uendelige hver eneste måned, og at jeg bare bruker pengene mine på klær. DET gjør jeg ikke. Jeg er virkelig den som vurderer og prioriterer før jeg går til innkjøp av noe, men da vet jeg også at jeg har truffet når jeg først har bestemt meg ! Eller, som regel.. Jeg kan også bomme en gang i blant !

Håper dere får en fin fredag ♥

Strikk – Designers Remix
Jeans – Monki
Sneakers – Reebok
Bag – Marc Jacobs

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *