NA-KD.com – 20% rabatt ved bruk av koden: jeanettolsen20

I samarbeid med NA-KD.com har jeg fått en rabattkode å dele med dere ! Ved bruk av jeanettolsen20 koden får dere 20% rabatt på hele kjøpet de neste 48 timene. Selv har jeg plukket ut alt for mye som er satt på ønskelisten, og med sommeren rett rundt hjørnet, og ikke minst Palmesus her i Kristiansand, gleder jeg meg til å klikke hjem flere av plaggene !
Her har dere noen av favorittene jeg har plukket ut, og litt senere i dag kommer også antrekk med tidenes denim jakke ! Gleder meg til å vise dere !

Jeanett Olsen _ NA-KD.com1. HER

Jeanett Olsen _ NA-KD.COM-3
2. HER

LEVIS_ JEANETT OLSEN-2
3. HER

NA-KD_ JEANETT OLSEN
4. HER

JEANETT OLSEN _ NA-KD.com
5. HER

NA-KD _ Jeanett Olsen
6. HER

NA-KD _ Jeanett Olsen-27. HER

NA-KD _JeanettOlsen2
8. HER

LEVIS _ JEANETT OLSEN9. HER

NA-KD _ JeanettOlsen310. HER

 Finner dere noen favoritter ? 

Husk JEANETTOLSEN20 for å få 20% rabatt ♥

(Samarbeidet er sponset)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *