CND – Spa for my nails !

CND_ NEGLAKADEMIET_ JEanett Olsen
I samarbeid med Neglakademiet har jeg fått prøve ut produktene fra CND, og serien deres Vinylux. I forrige innlegg nevnte jeg at jeg har behandlet neglene med produktene, og nå som jeg har fått resultater er det gøy å kunne dele dem med dere ! Jeg har alltid hatt vanskelig for å beholde neglene og da spesielt neglbåndene mine fine. Jeg er ikke så god til å tilføre fukt, og får fort fliser. Da jeg fikk mulighet til å prøve disse produktene var jeg virkelig ikke vond å be !

CND_ NEGLAKADEMIET_ JEanett OlsenCND_ NEGLAKADEMIET_ JEanett OlsenDet første jeg gjorde var å skrubbe neglene med ScrubFresh for å få bort smuss. Etter det behandlet jeg neglbåndene med SolarOil med et tykt lag som jeg masserte inn i huden. Dette har jeg gjort flere ganger denne uken, noe som har hjulpet veldig mot både sprekker og sår !

CND_ NEGLAKADEMIET_ JEanett OlsenCND_ NEGLAKADEMIET_ JEanett OlsenDa det hadde tørket litt inn i huden la jeg et lag med RescueRXx på neglene. Denne inneholder blant annet keratin for å styrke og forhindre sprekker og fliser.

CND_ NEGLAKADEMIET_ JEanett OlsenCND_ NEGLAKADEMIET_ JEanett OlsenAvslutningsvis la jeg et lag med RidgeFx, en form for base enten man skal legge farget neglelakk, eller bare en top coat slik som jeg gjorde i dag. Den gir et perfekt grunnlag, og skjuler ujevnheter før lakken skal påføres !

CND_ NEGLAKADEMIET_ JEanett OlsenOg skulle du være gira på noen lekre farger, som holder lenge, så anbefaler jeg virkelig Vinylux serien. Selv hadde jeg på den røde i en hel uke, og den holdt seg utrolig bra ! Neste gang skal jeg huske å knipse bilde av den dag 7, for jeg var mektig imponert.

Klikk dere inn på nettsiden deres her for å se utvalget og produktene jeg har brukt ♥

Samarbeidet er sponset

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *