Today´s look

Dette antrekket har jeg gledet meg til å vise dere ! Elsker virkelig patcher for tiden, og denne jakken har jeg forelsket meg totalt i ♥ Bildene er tatt i samarbeid med NA-KD.com, og ved bruk av koden «jeanettolsen20″ får dere 20% rabatt på nettbutikken deres ! Hvor gøy er ikke det ? Selv har jeg funnet masse som er satt på ønskelisten. Blant annet diverse sommerkjoler og denimshorts fra Levis!

NA-KD.COM _ JEANETT OLSENNA-KD.COM _ JEANETT OLSENNA-KD.COM _ JEANETT OLSENNA-KD.COM _ JEANETT OLSENNA-KD.COM _ JEANETT OLSEN

Om dere liker antrekket kan dere klikke dere inn via linkene under for å komme direkte til plaggene ♥
Husk at rabattkoden gjelder ut tirsdag 23.mai !

(Samarbeidet er sponset)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *