Blue from Ganni.

NOVEMBER 2014-001
I dag må virkelig være første gang denne høsten hvor jeg har klart å styre unna sort ! Jeg tror det er sunt av og til, men jeg merker at det ikke er helt hva jeg er vant til ( selv om jeg egentlig liker blått veldig også) .. Det mest komfortable med dette antrekket må være nettet. Dere vet jo hvor mye jeg har brukt det sorte fra BLK DNM, men etter jeg var i Oslo sist fikk jeg enda ett i samlingen min ! Dette er fra Ganni, og det er skjerfet også.

IMG_3131

Håper dere liker antrekket !

Foto: Kristina Bergsvik

Translate // This must be the first time this season where I don’t wear black. It feels so out of my comfort sone, but still I kind of like blue as well. The bag is my favorite today. I already got one in black from BLK DNM, but this makes it easier to vary with jeans and lighter colors to. Hope you like my look ! 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *