Short hair, don´t care.

 
DUO frisører, Jeanett OlsenTenk at jeg gjorde dette ! Håret mitt har alltid vært noe jeg har vært redd for å gjøre store forandringer på, men denne gangen tok det virkelig en ny vending ! Jeg har vært hos nydelige Marianne på på DUO frisører i Kristiansand, og hun klippet sikkert av meg 10cm, hvis ikke mer.. Veldig skummelt, men jeg visste at jeg var i gode hender !

I tillegg til ettervekst og klipp, la hun også i et skyll for å gjøre fargen litt kaldere. Jeg er så utrolig fornøyd, og selv om jeg enda ikke har blitt vant til det enda, er jeg kjempe glad for at jeg gjorde det !

Tusen takk, Marianne ! 

DUO Frisører  Jeanett Olsen, DUO frisører Jeanett Olsen, DUO Frisører Jeanett Olsen, DUO Frisører

En stk. veldig fornøyd Jeanett !
Hvis du ønsker å bestille time, klikk deg inn HER

 (Behandlingen min er sponset)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *