Girrrls

Jeanett Olsen
Noen dager er mer spontane en andre, og ofte blir disse dagene de beste ! Tidligere denne uken skulle jeg møte fine Goshina på en kaffe. Vi hadde begge fri, og en kaffe frister jo alltid ! Vi endte med å bli sittende i flere timer, og da vi møtte Monica løp virkelig tiden fra oss ! Herligfred som jeg koste meg. Disse jentene er fulle av energi, og SOM jeg koste meg ♥

Jeanett Olsen , Monica Nyhus Jeanett Olsen _ Photo: Monica NyhusNå blogger jeg faktisk fra Oslo. Det har vært noen veldig hektiske dager ! Jeg har blant annet hatt en dagstur til vakre Ålesund for en shoot, en liten «harry tur» til Sverige i går og i dag låner jeg kontoret til Nordvik og partners i Nydalen for å få unna litt mail og diverse.

Det har skjer utrolig mye for tiden, og jeg bare nyter hvert sekund ! Håper dere har en helt super fredag ! ♥

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *