This summer

Tenk at det er 2. juni ! Jeg vet ikke om jeg har innsett det helt enda, men det kommer nok. Denne sommeren gleder jeg meg så til ! Det er første sommeren siden jeg var 16 at jeg ikke skal jobbe i butikk, noe som blir veldig uvant. Etter ferien i mars til Mauritius har vi ikke lagt noen konkrete planer for sommerferien. Det er så mye som er usikkert med tanke på jobbingen min, og vi har en nydelig perle ved sjøen på sørlandet, og den må vi jo benytte oss av ! Krysser fingrene for en varm, norsk sommer med alle de fine menneskene vi har rundt oss ♥

Jeanett OlsenUansett har jeg bestemt meg for å nyte denne sommeren, og alle øyeblikk som følger med ! Er det noe jeg vet, så er det at jeg er alt for dårlig til å «leve i nuet». Haha, jeg har en tendens til hele tiden å planlegge og forberede det neste jeg skal eller tenke på alt som ikke er verd å bruke tid på. Nå skal jeg fokusere på det som skjer her og nå. Og det skal jeg gjøre hver dag !

Andre skriver kanskje lange «bucket» lister for ferien, men jeg må bruke sommeren på å lære meg at jeg ikke skal skrive disse. Det seg jeg veldig frem til. Denne sommeren skal bli helt fantastisk !

Ha en strålende fredag fine dere ♥

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *