«Shop my favorites»

Dere har kanskje sett under bloggadressen min at jeg har de to kategoriene som heter «shop my favorites» og «Portfolio» ?

Det sistnevnte er i hovedsak i forbindelse med jobben min i Heartbreak, og er for å kunne dele noe av det jeg har gjort. Jeg er kanskje ikke så god til å oppdatere den som den jeg har hos byrået, men jeg prøver ! Ellers har jeg den andre kategorien, og denne er den morsomme. Jeg er jo som dere vet, veldig glad i mote og denne blir nok oppdatert flere dager i uken ! Den er koblet opp mot et system jeg har, og da skjer det hele automatisk når jeg legger den til der.

Selv synes jeg det er utrolig gøy, og det gir meg mulighet til å dele så mye forskjellig, uten å tenke at alt skal passe inn på bloggen osv. Med andre ord, ALT jeg liker på et sted !

Her er noe av det jeg har plukket ut ♥
(Husk å ta av ad.block om du ikke får opp bildene)

Klikk dere gjerne inn HER om dere ønsker å se alt jeg har på siden.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *