Goals in life.

Jeg satt meg et mål da jeg startet opp med ny bloggadresse. Der jeg tidligere har vært lukket og upersonlig, håper jeg at jeg kan åpne meg litt opp slik at dere kan se litt flere sider av meg. Det kommer ikke over natten, men jeg satser på at det kan bli mer variasjon av innhold her inne, selv om det fortsatt vil bli mye mote og inspirasjon i fokus. Det er jo tross alt det jeg liker aller best !

Noe av det som kanskje tar mest plass i livet mitt akkurat nå er tanker om fremtiden og mål jeg har satt meg. Kanskje også veldig logisk, i og med at eksamensnervene har inntatt kroppen. Selv tror jeg at kroppen min kobler av i denne perioden. Det føles hvertfall slik. På samme tid er det også i denne perioden jeg forteller meg selv hva jeg vil i livet, og at dette er noe jeg selv har valgt for å komme dit.

Søndager slik som i dag vil det bli flere av frem mot jul. Timene på BI Kristiansand med klementiner, kaffe og pensum. Jeg føler utrolig nok at det er helt greit. Jeg skal komme gjennom dette, og jeg krysser fingrene for at timene vil lønne seg.

IMG_6604
Til våren er jeg ferdig med studiet, og jeg skal satse med begge bena inn i bransjen jeg brenner for. Det blir utrolig skummelt, men det er det eneste riktige. Jeg gleder meg !

Ha en fin søndag videre ♥

One Comment

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *