Let’s travel baby.

Desktop-005

Desktop-006
I januar reiser jeg til Thailand med min bedre halvdel ! Turen er bestilt og lykkerusen er evig. Jeg har aldri reist så langt før, så dette blir en «første». Nå har jeg allerede startet  å gjøre research om plassen vi skal til og hva vi kan finne på der, så jeg har all tro på at dette kommer til å bli en perfekt tur, med en perfekt mann ♥

Del gjerne deres erfaringer fra Thailand med meg i kommentarfeltet. Setter stor pris på reisetips !

Translate / I can’t wait for January ! Me and my better half have booked the perfect destination, Thailand. So happy, and I have already started my research around on the internet.  This is my first time traveling so far, and if any of you have been to Thailand, I would love to hear your experience !

I am sure this will be a perfect vacation with my perfect man ♥

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *