Today’s.

Jeanett Olsen _ Kristina BergsvikFølelsen av å være tilbake på norsk jord er herlig ! Nå er jeg klar for å gi alt i nytt, og ikke minst siste semester på Bachelorgraden min i Markedsføringsledelse her på BI Kristiansand. Almanakken min er også fullpakket med flere morsomme planer, og jeg gleder meg til å vise dere underveis ! Blant annet en spennende heletur til København nå snart. Anyways, her har dere dagens antrekk. Håper dere liker det !

Jeanett OlsenAlexander wang Jeanett Olsen
IMG_6168// sweater ( HM ) / skirt ( HM ) / shoes ( here ) / bag ( alexander wang ) / scarf ( creative collective ) / ring ( maria black ) 

Shop my look:
( turn of ad.blocker if you like to see the pictures.)

2 Comments

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *