Lansering av 2minutter magasin.

For et par dager siden var jeg så heldig å få være med på lanseringen av magasinet 2minutter. Et magasin bestående av kreative og dyktige mennesker, med en allerede god start ! Looken er inspirert av Los Angeles, hvor de blant annet har fotografert Emily Palos, Sam Black, CLMD, Sirah, Kristin Gjelsvik bak bloggen «Styleconnection» og Brandi Cyrus, søsteren til Miley Cyrus. Nå er første utgave ute, og jeg gleder meg til å følge dem videre !

Januar 2015-003Januar 2015-001Januar 2015-002

Translate/ A few days ago I was so lucky to be part of the launch of the magazine 2minutter. A magazine consisting of creative and talented people, with an already good start! The look is inspired by Los Angeles, where they photographed Emily Palos, Sam Black, CLMD, Sirah, Kristin Gjelsvik behind the blog «Style Connection» and Brandi Cyrus, sister of Miley Cyrus. Now the first edition out, and I look forward to following them in the time to come ! 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *