Ny start.

Jeg har koblet av litt den siste tiden for å holde pusten og satse litt nytt. Denne avkoblingen har jeg brukt til å fokusere på meg, og hva jeg selv ønsker for tiden jeg går i møte. Jeg har nevnt for dere at jeg har litt tanker, men jeg har holdt dem for meg selv. Jeanettolsen.no er en oppgradering jeg har valgt å gjennomføre for å vise dere at jeg ønsker å ta bloggen et steg videre.

Jeg kommer til å fortsette slik jeg alltid har gjort, med fokus rettet mot det som interesserer meg mest, mote. Det blir i tillegg litt hverdag og selvfølgelig jevnlige oppdateringer med antrekk !

IMG_2315

I menyen under headeren kan dere kanskje se at jeg har lagt inn to nye sider ? Jeg har ved hjelp av et nytt samarbeid opprettet en egen liten «boutiqe» hvor det til en hver tid vil være mulig å trykke seg direkte inn på mine utvalgte favoritter. Her oppdaterer jeg ofte, og jeg håper dette kan være en litt morsom idé for å la seg inspirere.

Det er også kommet en link til min portfolio. Denne høsten har jeg satt i gang et nytt prosjekt, og her vil det være mulighet for dere å ta en titt innom om dere ønsker. I August gikk jeg inn under modellbyrået Pholk ( Heartbreak ), og har siden da fått tatt litt bilder. Hvordan dette utvikler seg videre vet jeg ikke enda, men jeg håper jo kanskje det kan bli noe etter hvert. Dere kan også trykke dere inn her for å se profilen min på nettsiden til Pholk.

Jeg gleder meg virkelig til å fortsette på denne nye nettsiden, og jeg håper dere vil holde følge med meg videre ♥

Shop my look: 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *