One night i Oslo.

Jeanett Olsen , Lise Kjær HjelmsethForrige uke ble det en liten tur til Oslo. Jeg hadde litt som måtte gjøres, og i tillegg hadde jeg jo et bursdagsbarn jeg måtte feires ! Det ble et travelt døgn, men jeg er glad jeg fikk tid til så mye ! Bildene er fra middagen med Lise på Aker brygge, jeg hadde gledet meg til den pizzaen i flere dager, og jeg skal si dere den smakte til forventningene.

Jeanett Olsen , Lise Kjær Hjelmseth IMG_9619 kopiNå som jeg er hjemme igjen går alle døgnets timer til bachelor oppgave, timene mine på Høyer og sengen.. Jeg kjenner at jeg tappes for energi, men på samme tid er det ingen tvil om det blir godt når den er levert, og jeg kan si meg ferdig på BI ! Det er en god motivasjon..

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *