a good start.

Avkledd - Jorun Sofie Fallmo Aartun

Hei dere ! I går tok jeg turen inn til Oslo for et par dager. Torsdag er visningen for ESMOD, og jeg tenkte jeg kunne få litt ut av at jeg faktisk har fri fra jobb denne uken ! Det er litt forberedelser også, så skal blant annet være på Fornebu kl 06.00 i morgen ( !! ), og har et par møter. Jeg har heldigvis vært så heldig å få bo hos ei venninne, og det var ikke så verst å starte dagen ute på balkongen i dag tidlig. Ellers har vi hatt en liten runde i byen og lunch sammen før hun reiste, så det var koselig ♥

Har dere forresten lest boken «Avkledd» av Jorun Sofie Fallmo Aartun ? Vi fikk den inn på Høyer tidligere i år, men jeg har ikke hatt tid til å lese før nå.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *