«Bønder i byen»

bønder i byen

Søndager er til for å nytes, og i dag var Benedicte og meg på en av byens nyeste tilskudd. «Bønder i byen» er et nytt sted som har åpnet i Kristiansand, og jeg må ærlig innrømme at jeg ble kjempe imponert ! Det er jo heller ikke til å stikke under en stol at jeg også synes det er stas at konseptet er basert på norsk, kortreist mat fra «bygda» jeg selv kommer fra. Både mat og boller var kjempe godt, og i så godt selskap gikk timene så alt for fort ! Har også fått ordnet litt forskjellig i dag, men det får dere vite litt mer om ved en annen anledning. Håper dere også har hatt en fin søndag så langt !

 bønder i byen bønder i byen bønder i byen bønder i byenHar noen av dere testet dette stedet ?

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *