The black, long coat.

IMG_2907Endelig har  jeg funnet frem fjorårets favoritt fra høst / vinter – garderoben min ! Denne sorte kåpen har jeg virkelig lagt min elsk på, og jeg kjenner på meg at den kommer til å bli brukt like mye denne sesongen. I dag har jeg stylet den veldig enkelt med en turtleneck og et par jeans. Skjerfet og vesken er mine nye favoritter for i år.

NOVEMBER 2014
IMG_2823
( loafers/mango jeans/tigerofsweden turtleneck/zara coat/cubus bag/alexanderwang scarf/holzweiler )

Photo: Kristina Bergsvik

I finally got my black coat out of the closet ! I am Totally in love, and I can’t wait to start using it again this season. The scarf and bag are my newest favorites. Hope you like it !


Shop my look:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *