Designers Remix

 
Jeanett Olsen - Designers RemixSom jeg elsker at høsten er her ! Kanskje ikke med tanke på regn og sur vind, men i disse dager har vi bare hatt det fineste høstværet, og jeg husket plutselig veldig godt hvorfor jeg liker denne tiden av året. Sammen med høsten kommer også AW kolleksjonene i butikk, og på jobb har vi fått inn så mye fint ! En av favorittene mine er denne kjolen i ull fra Designers Remix.

Skjerf – Acne
Sunnies – Rayban
Sko – The Last conspiracy
Veske – Alexander Wang

Jeanett Olsen - Designers Remix Jeanett Olsen - Designers Remix Jeanett Olsen - Designers RemixIMG_7481 kopi Jeanett Olsen - Designers Remix

2 Comments

    • Hei Wenche ! :) Der jeg jobber, på Høyer Sørlandssenteret, har vi flere kjoler igjen. Den koster 1.999,- Veska er kjøpt på Høyer Egertorget i Oslo, og er ikke et merke vi selger på Høyer i Kristiansand dessverre.. Klikk deg gjerne inn på http://www.hoyerbloggsor.no for å se produkter vi har på butikkene i Kristiansand :)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *