Friday night with #KRSBLOGGERS

Jeanett OlsenHar dere sett et så herlig dekket bord ? Rosa, glitter, god mat og herlige jenter er stikkord for fredagen som var. Sammen med et knippe av bloggerne i Kristiansand, hadde Goshina invitert til tre retters middag og en helaften !

Det var så koselig å kunne samles, få nye bekjentskaper og ikke minst det å kunne dele erfaringer med hverandre, snakke om felles interesser innenfor mote, skjønnhet og ikke minst sosiale medier. Vi benyttet også anledningen til å lage #KRSbloggers, så om det er noen av dere lesere fra Kristiansand som legger ut noe på instagram, så må dere gjerne benytte den !

Gave og interiørhuset _ KahlerJeanett Olsen Jeanett Olsen Jeanett Olsen Jeanett Olsen Jeanett Olsen Jeanett Olsen Jeanett Olsen Jeanett Olsen
Tusen takk for en kjempe hyggelig kveld, jenter ! ♥

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *